Tájékoztató

 

A tábor a megadott időpontban, Pest megyében, Szigethalmon, az Ifjúsági és élménytábor területén természet közeli környezetben lesz megtartva nomád tábor jelleggel.

Jelentkezni a tabor@aranyosszegellet.hu valamint a sztlaszlo.tabor@gmail.com e-mail címen lehet. Újabb információk a Facebook oldalon (Szent László Tábor) és a http://www.aranyosszegellet.hu/ valamint a http://tabor.aranyosszegellet.hu/ oldalon folyamatos frissítéssel találhatók (Pl: szükséges adatlapok, felszerelési lista, stb…). A tábor díja 48.000,- forint, melyből különböző kedvezményeket lehet igénybe venni (Lásd a jelentkezési lapon). A jelentkezés csak a minimum 50% előleg befizetésével válik érvényessé. Ezt legkésőbb 2020. 06. 7-ig lehet megtenni. Egyeztetés utáni személyes találkozáskor, vagy átutalással az alábbi számlára: MKB 10300002-10618322-49020017 Szent László Aranyos Szegellete Egyesület. Megjegyzés rovatba: Tábor 2020 és a gyermek neve. A fennmaradó összeget egyeztetett részletben, de legkésőbb a táborba érkezéskor kell befizetni.

A részvételi díj tartalmazza: 7 nap 6 éjszaka „kosztot és kvártélyt”, az egyéb programok költségeit, valamint egyes személyes használatra átadott eszközök, tárgyak, ruházati anyagok árát.

Étkezés naponta 4X, szállás tábori körülmények között. A programok között szerepel Honvédelmi és túlélési alapismereteken kívül többek között paintball (és egyéb lövészetek), túra (szárazon és vízen), prevenciós oktatások, kulturális előadások, katonadalok tanulása, bátorságpróba és nem utolsó sorban a magyarságtudat erősítése. A teljesítményt pontozásos rendszer alapján díjazzuk.

A tábor katonai rend szerint meghatározott napirend alapján működik. A gyerekek se pénzt ne hozzanak, (nem lesz lehetőség költeni) se egyéb értéktárgyat. A táborban a különböző híradás-technikai eszközök használata (telefon, táblagép stb …) nem engedélyezett. Érdeklődni egy, erre a célra megadott számon lehet majd. Szükség esetén a megadott hozzátartozót értesítjük. A tábor ideje alatt a gyerekeket folyamatosan felnőtt felügyeli.

 

                                                                                                                         Szabó Péter

                                                                                                                      elnök helyettes

 

Legyen bátorságod és hited, a tudást megkapod!